Fra Kolding til Sønderborg

Kl. 11.00 den 5/6, var der afgang fra Kolding og vi fik sagt farvel til familie og venner som var mødt op for at tage afsked med os. På vej ud af havnen fik vi lige en lille regnbyge, men den gik heldigvis hurtig over. Vejret blev herefter skønt, med en svag vind og let solskin. Desværre var vinden lige i den retning som vi skulle. Målet for i dag var opankring i Genner Fjord, og da vi kom derhen var der et par DS-bøjer ledige. Vi valgte den ene og ikke lang tid efter var også den anden optaget. Senere på aftenen fik vi en båd uden på for natten.

Farvel til familie og venner

Da der var lovet blæsevejr og regn om lørdagen valgte vi at blive liggende i denne dejlige vig i fjorden, hvor vi lå i læ for vinden. Dagen blev brugt på at skifte vores trykvandspumpe, da den ikke kunne trykke varmt vand ud til bruseren på badeplatformen. Vi var heller ikke klar over hvor gammel pumpen var, da den sad i båden da vi købte den. Men den nye pumpe virker fint og larmer overhovedet ikke som den gamle. Desværre opdagede vi et par utætheder som selvfølgelig også måtte fixes inden vi kunne holde fyraften.

For svaj Genner Fjord

I dag, søndag 7/6, gik turen videre til Sønderborg, hvor vi desværre missede broåbningen med sølle 2 minutter. Nu havde vi ca. 40 min som skulle gå før næste broåbning. Vi lagde til ved kajen ud for Alsik Hotel & Spa og fik frokost. Kom gennem broen og ligger nu i Sønderborg Yacht Club hvor det regner, tordner og lyner.

Eftermiddagshygge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *