På vej til Kolding

Fra Hals gik turen til Grenå i det dejligste sommervejr. Vinden kom fra NØ, så vi satte alle sejl og fik en skøn sejltur til Grenå, hvor vi ankom ved 21-tiden.

På vej til Grenå

Lige da vi var ankommet fik vi en besked om at vores gamle nabo også lige var ankommet til Grenå; de har købt båd i Tyskland og havde endelig fået lov til at sejle den til Danmark, så vi gik ud for at finde dem. De havde fået samme besked og var også på udkig efter os. Vi fandt hinanden og fik set deres nye båd.

Det gode vejr forsatte næste dag hvor det var en platlæns hele vejen til Hou, hvor vi mødtes med Steen og Irene fra sejlklubben. De havde været så venlige at reservere en plads til os lige ved siden af dem, så vi fik snakket en del om Frankrig, om hvilke byer og havne som var interessante at besøge osv. De har sejlet i området de sidste 3 år.

Fra Hou gik turen videre sydpå med en overnatning i Horsens Fjord inden ankomst til Kolding tirsdag d. 2. juni. De sidste to dages sejlads var for motor da der ingen vind var.

Nu ligger vi her i Kolding og sejler videre Grundlovsdag. Tiden går med lidt motorpleje, små projekter og besøg hos min familie i Vamdrup, da vi ikke har set dem siden februar/marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *