Cartagena

25/10 – 31/10

Så er vi i gang med en ny uge. Tiden går rigtig hurtig syntes vi. Inden vi får set os om er der gået en uge og vi skal til at begynde på den ny. Vi har nu været her i 14 dage som bare er gået rigtig hurtigt. Vi nyder roen, som er faldet over os, nu hvor vi ikke skal nå noget, ingen steder vi skal være på et bestemt tidspunkt. Det er dejligt. Vejret er stadig godt, så de lange bukser er ikke fundet frem endnu, selvom vi godt kan mærke at temperaturen er faldet noget. Er solen fremme kommer temperaturen let op over 20 grader, men når den går ned sidst på eftermiddagen omkring kl. 18.30 bliver det hurtigt koldt. Vi klarer os stadig uden varmeblæser, men det varer nok ikke længe før den bliver fundet frem af gemmerne. Angående vores ferskvandspumpe, så var Peter så heldig at finde en ny kontakt på eBay på nettet, og da prisen ikke var så høj blev der indkøbt 2 så vi har en i reserve. De vil blive sendt hjem til Aalborg hvorefter vi må få Camilla til at sende dem herned, så der går nok lige et par uger inden vi modtager dem. En aften fik vi besøg af havnepersonalet, da de gerne lige ville flytte vores landstrøms-ledning over til en anden stander, så de nu kan begynde at måle hvor meget strøm vi bruger. Det var helt ok, da vi nu har ligget her i 2 uger uden aflæsning af strøm. Det betyder også at vi ikke skal flytte plads som de ellers først havde sagt til os. Det er også helt fint, da vi ligger på en god plads i havnen som ikke er så meget udsat for dønninger og bølger udefra. Ellers er ugen gået med at få klaret nogle af punkterne på vores to-do liste. Om søndagen gik vi en tur for at kigge lidt på byen, og vi fandt et hyggeligt lille torv – Plaza de San Francisco – omkranset af meget store træer og store huse.

Meget store træer

Vi tog også en tur op til Parque Arqueologico Cerro del Molinete. Et interessant område med et godt overblik over byen, da det ligger på en høj, og så var det gratis. Vi nyder det når vi kan få nogle gratis oplevelser.

Efter en kold øl på det lille torv var det retur til båden. Da klokken er blevet stillet tilbage til vintertid bliver det hurtigt køligt sidst på eftermiddagen da solen nu går ned ved 17.30 tiden, men så står den til gengæld op ved 7.30 tiden, så vi kommer nu lidt før op om morgenen.

1/11-7/11

I denne uge fik vi pillet vores bimini ned da vi ikke skal bruge den mere, da vi nu skal have vores cockpit telt sat op i stedet for, så vi kan nyde det sidste af solen i cockpittet. Jeg skal lige have modificeret teltet lidt da vi har sat et ekstra skødespil op, og dem skal der lige være plads til i teltet så vi kan knappe det ordentlig på. Det var ikke lige så let som vi troede, men det lykkedes. Det er ikke det pæneste syarbejde jeg har lavet men vi kan leve med det, og så venter vi lige med at lave den anden side.

Peter gik igang med at lave vores lampe over bordet i salonen. Den har ikke virket i al den tid vi har haft båden, dvs siden 2003, men nu skulle det være så vi kan få noget ordentlig lys over bordet når vi skal spise og spille kort etc. Der var strøm derop, så det måtte være i selve lampen problemet lå. Han fik den skilt ad og det viste sig at det var selve tænd-sluk kontakten som ikke virkede. Han fik sat en ny kontakt på men desværre virkede den stadig ikke. Da det er en lampe med et neonrør bruger den en del strøm så vi ville gerne skifte pæren ud til noget LED lys. Efter han havde rodet noget med elektronikken fik han kortsluttet noget deri da lampen blev enorm varm da han tænde den. Vi måtte nu tænke i nye baner for at få den til at virke. En tur ud til Leroy Merlin gjorde udslaget. Vi fandt 2 LED pærer som kunne bruges og vi fandt noget LED båndlys som vi kunne bruge i vores bogreoler, så vi nu også kan få det punkt slettet fra vores liste. Nu har vi så endelig ordentlig lys over bordet og hyggelys i vores bogreoler.

Lørdag aften var vi ude at spise på en rigtig hyggelig restaurant som lå i nogle af de gamle bygninger. Det var første gang vi var ude at spise siden vi ankom til Cartagena.

Om søndagen tog vi på en cykeltur ud til Parque Rafael de la Cerda, som lå ca. 5 km fra havnen, så det var ikke så lang en tur. Vi havde lidt svært ved at finde den rigtige vej derud, da der var vejarbejde så vi måtte lige en tur op over fortorvet for at komme på rette vej. I parken lå Laberinto del Parque de Tentegorra som er en ret stor labyrint hvor man skal finde ind til et tårn hvor man har en flot udsigt over hele labyrinten. Det tog os nok ca. 1 time inden vi fandt vores vej derind. Sjovt og hyggeligt. Vi ville herefter have været på en lille hike i nærheden men vejen derud var spærret så vi valgte at cykle hjem til båden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *